Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lynstegte grøntsager med struds

Lynstegte grøntsager med struds , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.strudsekød i strimler
100 g.løg
150 g.gulerødder
80 g.bambusskud
50 g.babymajs
1 dl.vand
15 g.olie
1 tsk.ingefær
 saft fra en halv lime
 


Tilbehør:
Ris
Opskrift:

Snit gulerødder, læg og babymajs.
Skær evt. bambusskud i mindre stykker.
Svits løg og kødstrimler i olien så det kun lige tager farve.

Derefter tages det af panden.
De øvrige grøntsager svitses let på panden.
Vand tilsættes, og lad det få eet opkog. De svitsede kødstrimler og løg vendes i grøntsagsblandingen.
Krydrer med ingefær, lime, salt og peber. :




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5480 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu