Snit gulerødder, læg og babymajs.
Skær evt. bambusskud i mindre stykker.
Svits løg og kødstrimler i olien så det kun lige tager farve.
Derefter tages det af panden.
De øvrige grøntsager svitses let på panden.
Vand tilsættes, og lad det få eet opkog. De svitsede kødstrimler og løg vendes i grøntsagsblandingen.
Krydrer med ingefær, lime, salt og peber.
Serveres med Ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6224 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider