Whiskymarinerede flamberede fasanbryst med pigment
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
|
|
drys lidt salt over brysterne
mariner fasanbrysterne i whisky i ca. 4 timer
tag brysterne op af marinaden og kasser den, da der vil være urenheder i den
smelt smørret på en pande og steg fasanbrysterne heri til de netop kun er gennemstegt, ca. 4 min. på hver side.
tilsæt en ½ - 1 dl whisky og antænd den. Husk aldrig under en emhætte.
tag fasanbrysterne op og hold dem varme
kom piskefløden i panden og kog ind til en passende konsistens
smag til med whisky, salt og lidt hvid peber
|
|
Opskriften er vist 14269 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-04 22:23:13 Tilsæt bacontern og champignon så er det superp |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne