Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fondue med røget medister

Fondue med røget medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2-1 l.kraftig bouillon
500 g.røget medister
4-8 skiverbrød
 
 Tilbehør:
 syltede hakkede rødbeder
 sennep
 salat med flødedressing
 evt. kolde, kogte kartoffelskiver
 


Opskrift:

Varm bouillonen godt igennem. Skær pølsen i skiver. Anret tilbehøret i skåle.

Tilbehør:
Ved serveringen dypper hver især pølseskiverne nogle minutter i suppen ligesom ved fondue. Tilbehøret spises ved siden af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13298 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu