Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad a la rød pesto

Svinemørbrad a la rød pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Line

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
 
 Indvendig marinade:
2 store tsk pesto med soltørrede tomater (kan købes i supermarkederne)
 chili pulver
 frisk timian
1-2 tsk.limesaft
 peber
 salt
 frisk mynte
 
 Udvendig mareinade:
 salt
 hvidløgspeber
 rødvin
 
 Tilbehør:
 kartofler i både med timian
 Naan brød (kan købes i supermarkeder)
 blandet salat med soltørrede tranebær
 
Opskrift:
Svinemørbraden fjernes grundigt for sener, derefter snittes den op på langs (dybt), så der er plads til fyldet og så den kan lukkes igen.

pestoen med soltørrede tomater blandes med chili efter behov og limesaften, herefter tager man mynten og timianen og støder dem i en morter. Så blandes den stødte mynte og timian og pesto blandingen, det hældes op i det lange snit på svinemørbraden, og mørbraden trækker, gerne i 10 min. derefter vikles der bomuldsgarn(tråd) rundt om mørbraden så den lukkes, og den krydres med salt og hvidløgspeber. så brunes den godt i en stor gryde(stegegryde) og når den er brun på alle sider hældes et lille glas vand i og et halvt glas rødvin, der sættes låg på, og der skrues ned på ca. 2-3. herefter skal den stege i ca. 15-19 min. og vendes engang i mellem.

kartoflerne skæres i både og hældes på en bradepande med bagepapir, derefter hældes olie og timian, salt og peber over, de sættes midt ind i en forvarmet ovn på ca. 200 grader i 3 kvarter. (man kan også gøre det på den nemme måde ved at købe færdiglavet kartoffelbåde og krydder dem med timian.)

når svinemørbraden er færdig tages den op, og skal trække i 5-10 min med staniol om. sovsen laves af det rødvin og vand som kogte med i gryden, der hældes lidt maizena mel i og der røres godt, tilsidst smages der til med slat og peber.

mørbraden bindes op og den skæres i stykker. dertil serveres Naan brød og blandet salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19359 gange,
og udskrevet 404 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu