Perlehøne-lår med sennepssovs

Perlehøne-lår med sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønelår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 udbenede perlehøne-lår med overlår
2 æg
 rasp
 frisk rosmarin
 frisk timian
 revet citronskal
 olivenolie til stegning
 
 Sovs:
1 spsk.olivenolie
1 tsk.finthakket skalotteløg
1 spsk.dijonsennep
1 dl.hvidvin
1 dl.suppe
 evt. sukker
 
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen. Hak krydderurterne fint og bland dem i raspen sammen med revet citronskal.

Panér perlehøne-lårene med æg og rasp på siden uden skind og steg dem lysebrune på begge sider. Lad løget blive klart i olivenolie. Tilsæt lidt vand og lad det stå ved svag varme i 5 min.

Tilsæt vinen og lad den koge ind. Tilsæt derefter dijonsennep og fortynd med suppe. Smag sovsen til med sukker, hvis den er for syrlig.

Server perlehønen skåret fint med sovsen under og pyntet med små rosmarinkviste.





karakterer:
Opskriften er vist 8658 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu