Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Perlehøne-lår med sennepssovs

Perlehøne-lår med sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehønelår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 udbenede perlehøne-lår med overlår
2 æg
 rasp
 frisk rosmarin
 frisk timian
 revet citronskal
 olivenolie til stegning
 
 Sovs:
1 spsk.olivenolie
1 tsk.finthakket skalotteløg
1 spsk.dijonsennep
1 dl.hvidvin
1 dl.suppe
 evt. sukker
 
 


Opskrift:

Pisk æggene sammen. Hak krydderurterne fint og bland dem i raspen sammen med revet citronskal.

Panér perlehøne-lårene med æg og rasp på siden uden skind og steg dem lysebrune på begge sider. Lad løget blive klart i olivenolie. Tilsæt lidt vand og lad det stå ved svag varme i 5 min.

Tilsæt vinen og lad den koge ind. Tilsæt derefter dijonsennep og fortynd med suppe. Smag sovsen til med sukker, hvis den er for syrlig.

Server perlehønen skåret fint med sovsen under og pyntet med små rosmarinkviste.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6860 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu