Tunfrikadeller med champignon

Tunfrikadeller med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.tun i vand
150 g.champignon
1 dl.rasp
2 æg
 lidtmælk
1-2 fedhvidløg (hvis man er til dette)
 salt
 peber
 
Opskrift:
tun hakkes med en gaffel, champignoner hakkes i småstykker, blandes i en skål med resten. lad det stå i 1/2 time, og steg dem som frikadeller. de er endnu bedre som kolde næste dag!!!! f.eks i et pitabrød eller lign.





karakterer:
Opskriften er vist 28562 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-13 11:10:22
hvis man kommer lidt mejs i og en lille chili finthakket så er den hjemme og lidt fiskesovs

  -   2009-09-13 18:40:11
Interessant opskrift og den holder 100%

  -   2008-12-10 15:59:22
synes ikk de smager ret godt og det virker lidt som en useriøs opskrift.

  -   2005-01-01 01:01:01
det skal prøves