Kalvekød i hvidvin (Italiensk)

Kalvekød i hvidvin (Italiensk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salt
 friskkværnet peber
1 laurbærblad
30 g.smør
4 spsk.olivenolie
1 dl.tør hvidvin
6 bladeSalvie, frisk
100 g.små grønne oliven uden sten
600 g.skært kalvekød (filet eller mørbrad)
 
Opskrift:
Kalvekødet skæres i store terninger, olivenolien varmes langsomt op på en stor pande, smørret tilsættes og smeltes heri. Salvie- og laurbærbladene dampes let.

Der skrues op for varmen. Kalvekøddet lægges portionsvis på panden og brunes kraftigt under omrøring.

Der krydres med salt og peber, hvidvinen hældes over kødet, og der steges ved svag varme i ca. 10 min. De vel afdryppede oliven røres i, retten varmes hurtigt igennem, smages til med salt og peber, og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 21022 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu