Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekød i hvidvin (Italiensk)

Kalvekød i hvidvin (Italiensk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 salt
 friskkværnet peber
1 laurbærblad
30 g.smør
4 spsk.olivenolie
1 dl.tør hvidvin
6 salvieblade
100 g.små grønne oliven uden sten
600 g.skært kalvekød (filet eller mørbrad)
 
Opskrift:
Kalvekødet skæres i store terninger, olivenolien varmes langsomt op på en stor pande, smørret tilsættes og smeltes heri. Salvie- og laurbærbladene dampes let.

Der skrues op for varmen. Kalvekøddet lægges portionsvis på panden og brunes kraftigt under omrøring.

Der krydres med salt og peber, hvidvinen hældes over kødet, og der steges ved svag varme i ca. 10 min. De vel afdryppede oliven røres i, retten varmes hurtigt igennem, smages til med salt og peber, og serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18817 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu