Hele magre lammerib (ca 8 ben pr rib)2 Hele magre lammerib (ca 8 ben pr rib)
Masser af hvidløgssmør med persille Masser af hvidløgssmør med persille
Lime Lime
Groft salt Groft salt
Dine egne krydderier Dine egne krydderier
Opskrift:
De 2 hele lammeribs krydres godt og grilles på indirekte varme med låg i ca 20 min.
Pakkes i folie og trækker i ca ½ time.
Ildfast fad smøres med hvidløgssmør der nu er blandet med persille og juice fra 1 frisk lime. Tilsættes masser af salt.
Lammeribben udskæres langs benet så man opnår fine ribben med såvel mørbradden som filletten siddende på benet.
Lægges i faddet og det overskydende hvidløgssmør lægges over de ca 16 ribben.
Sættes på grillen over indirekte varme i ca 15 min og er nu klar til servering.
Tips:
Anrettes på frokosttallerken som et møllehjul med persilledusk i midten.
Serveres med grillbagt groft brød.
Den smeltede hvidløgssmør serveres i skål.
Husk masser af salt.
Vi har med denne opskrift fået folk til at spise lam der eller ikke bryder sig om lammekød overhovedet.
God fornøjelse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5340 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
- 2012-03-23 14:42:22 Masser af hvidløgssmør! Masser af salt! Så tror jeg da gerne i har fået folk der normalt ikke spiser lam til at kunne lide retten. Formentligt er der slet ingen smag af lam tilbage på tallerkenen!?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider