Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk)

Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :



Ingredienser:
750 g.klippfisk / tørr fisk (torsk)
1000 g.kartofler
3 middelløg
3 fedhvidløg (kan sløyfes)
2 ds.tomatpurè
1 flaske olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:
Klipp-/tørrfisken legges i vann 1 døgn. Skift på vannet inn imellom. Oljen, 1/2 flasken, varmes i en kasserolle. Fisken, poteter, løk og hvitløk legges lagvis i kasserollen. Resten av oljen helles over. Kokes 1 1/2 time.

Serveres sammen med akevitt og øl.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22402 gange,
og udskrevet 300 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders J. Hyvik  -  2017-10-26 14:59:50
Bacalao er en sjømands drøm: pigerne i portugal må kunne tilberede 1 bacalaorett hver dag for å kunne bli gift. Her kan du jo prøve: jeg har skrevet en bog: DEN STORE OPPSKRIFTBOKEN FOR RETTER AV KLIPPFISK OG STOKKFISK: Der findes det 365 oppskrifter av klippfisk/stokkfisk + 1 for skuddår! Så kære piger. gi bogen til deres mand! Det er ligestilling som gælder nå! Søg på nettet. En god julegave. Anders

hårlev  -  2008-08-04 19:51:51
Bacalao betyder "torsk" på spansk (måske også portugisisk). i Spanien findes mange retter med saltet og tørret torsk hvor man bruger enten tomat pure eller kød af peberfrugter. Ja, jeg vil ikke bruge en hel flaske olie på den måde...med mindre man steger fisken og kartoflerne...

ole  -  2008-05-18 18:36:58
skal man virkelig bruge en hel flaske olie?! Hvor mange desiliter?