Hyldeblomstfromage
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 111327 gange,
og udskrevet 2973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-08 08:55:22 Lækker dessert. Dejlig med friske jordbær til. C-girl - 2010-01-15 21:49:41 Rigtig nem og super lækker dessert!! Stor fan af den, og med min hjemmelavet hyldeblomstsaft. Nam-nam!! anonym - 2008-07-10 22:21:49 Skøn dessert! Ja, det skal bare være koncentreret saft lige fra flasken, der skal bruges. Personligt synes jeg overhovedet ikke den er for sød! Mmmm Lone - 2008-07-08 10:58:55 Jeg lavede denne som dessert sammen med en hindbærfromage. Først lavede jeg hindbærfromagen, og derefter hyldeblomstfromagen og hældte den over den stivnede hindbærfromage. Som tilbehør lavede jeg en rabarbersauce af rabarber kogt med vand og brun farin, som sies og serveres varm. Alt blev spist! En meget lækker dessert. Mona - 2008-06-18 21:35:32 Skal det være koncentreret hyldebærsaft lige fra flasken? kok - 2007-10-31 14:09:31 nem og god dessert 10!!! marianne - 2007-06-09 16:05:05 rigtig god Jytte fra Bornholm - 2007-06-08 22:24:40 Dejlig frisk dessert,nem at lave Nick - 2007-03-14 17:05:04 Skal den ikke stivne i køleskab? Gita Italien - 2007-02-26 10:16:54 Jeg har prøvet denne opskrift og den var god. Men prøv at komme lidt citronsaft i, så bliver den ikke så sød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne