Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hyldeblomstfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
  PYNT:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 9867 (2349 kcal)
KJ pr. Pers. 2466 (587 kcal)
Vægt ialt 846 gram
Vægt pr. Pers. 211 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1166 KJ (277 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 22.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)