Hyldeblomstfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
  PYNT:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 9754 (2322 kcal)
KJ pr. Pers. 2438 (580 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1147 KJ (273 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 19.0 gram
Kulhydrat 21.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)