Frysning af kirsebær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
   
  Sukkerlage:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 7414 (1765 kcal)
KJ pr. Portion 7414 (1765 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Portion 1800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (98 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)