Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen)

Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen), billede 4 Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen), billede 1 Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen), billede 2 Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsaucen), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 vaniljestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Atamon eller spiritus til skylning af glas
   
Opskrift:
Udsten kirsebærrene, brug evt. en kirsebærudstener, så går det hurtigere.

Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud. Kog en lage af vand, sukker, vanillekorn og –stang.

Hæld de udstenede bær på skolede glas skyllet med atamon eller spiritus, og hæld lagen over. Luk glassene, og stil dem mørkt og køligt.

Lad bærrene trække et par måneder, før du bruger dem.


karakterer:
Opskriften er vist 84467 gange,
og udskrevet 1320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (240 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10810 (2573 kcal)
KJ pr. Portion 10810 (2573 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Portion 2500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 24.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-12-07 12:22:44
Kan man bruge frosne kirsebær til syltning?

Gitte Jørgensen  -  2013-08-03 19:47:21
Til diabetikere kan sukker evt erstattes med kunstig sødestof og en sjat mørk rom