Syltede dessertkirsebær (dem til kirsebærsauce’n) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Atamon eller spiritus til skylning af glas
   
Energi:
KJ total 10810 (2573 kcal)
KJ pr. Portion 10810 (2573 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Portion 2500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 24.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)