Rystesolbær

Rystesolbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Rystesolbær, billede 4 Rystesolbær, billede 1 Rystesolbær, billede 2 Rystesolbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Creme fraiche råcreme:
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skyl de friske solbær og læg dem lagvis i en skål med sukker. Ryst bærrene, så sukkeret fordeles uden at bærrene knuses. Stil dem koldt en times tid, før de spises.

Creme fraihce-råcreme:
Pisk æggeblomme med sukker og kornene fra ½ vanillestang. Bland creme fraiche i.


karakterer:
Opskriften er vist 20969 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7620 (1814 kcal)
KJ pr. Pers. 1905 (453 kcal)
Vægt ialt 877 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 868 KJ (206 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 34.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu