Rystesolbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Creme fraiche råcreme:
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7620 (1814 kcal)
KJ pr. Pers. 1905 (453 kcal)
Vægt ialt 877 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 868 KJ (206 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 34.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)