Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Solbærmarmelade med brun rom

Solbærmarmelade med brun rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærmarmelade med brun rom, billede 4 Solbærmarmelade med brun rom, billede 1 Solbærmarmelade med brun rom, billede 2 Solbærmarmelade med brun rom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.solbær
750 g.sukker
2 tsk.Citronsaft
0.5-1 dl.mørk rom
1 tsk.Atamonpulver
 
Opskrift:
Rib bærrene af stilkene og skyld dem.

Kom bærrene i en tykbundet gryde og tilsæt sukker og citronsaft. Bring det i kog og lad det småkoge i 10 minutter. Rør jævnligt i gryden. Tilsæt ½ -1 dl mørk rom og rør det i marmeladen. Tilsæt atamonpulver.

Kom den varme marmelade på skoldede glas og luk straks til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 39946 gange,
og udskrevet 976 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter  -  2014-07-24 15:12:10
Mørk rom giver den bedste smag :-)

Margot Mulvad  -  2009-08-30 11:00:45
Jeg har tilføjet 3 tsk. rød Melatin og kun brugt 400 gr sukker. Det gør den tykkere og knap så sød (men smag og behag er jo forskellig...).

Per  -  2009-08-04 20:42:32
Jeg ved ikke med atamonpulver, men flydende atamon kan du købes i de fleste supermarkeder, og det kan fint bruges i stedet for pulver

  -  2009-07-31 17:30:12
HVOR KØBER MAN ATAMONPULVER? MVH METTE

Tove Riege  -  2008-07-13 12:02:52
Hvorfor mørk og ikke lys rom?

Per  -  2007-07-14 11:33:20
Denne portio giver 1½ L marmelade, men jeg syntes den er lige tynd nok til min smag, skulle måske tilsættes lidt rød melatin.