Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos

Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 stk.lammekoteletter
8 kvisterosmarin
1 spsk.olie
1 spsk.grovkornet sennep
8 stk.melede kartofler
50 g.smør
3 spsk.fløde
2 cl.trøffelolie
 


Tilbehør:
dampede asparges
Opskrift:

Gør koteletterne klar, og bind en kvist rosmarin om hver kotelet. Bland olie og sennep sammen og pensl koteletterne.

Trøffelmos: Skræl og hak kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand og lad dem koge, til de er godt møre. Hæld vandet fra. Kom smør og fløde i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet og fløden varm. Kom kartoflerne i gryden og mos det hele godt. Smag til med salt.

Stil en pande eller grillpande over stærk varme og steg lammekoteletterne herpå. Lad dem steg i 1-2 min. på hver side eller indtil de er stegt, som du vil have det.

Ved serveringen lægges en klat kartoffelmos på hver tallerken. Stænk trøffelolie henover, og læg 2 stegte lammekoteletter ved siden af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7166 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu