Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kofte (Lammefrikadeller)

Kofte (Lammefrikadeller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
650 g.hakket lammekød
2 spsk.yoghurt
1 chili uden kerner
0.25 tsk.frisk, revet ingefør
1 tsk.stødt koriander
2 tsk.garam masala
3 stk.kardemommekapsler (stødte frø fra kapslerne)
0.5 tsk.sukker
2 cl.ghee eller olie
 
Opskrift:
Hæld yoghurten i en skål og bland chili, ingefær, koriander, garam masala, kardemomme, salt og peber i (efter smag). Når det er blandet godt sammen, kommes lammekødet i.

Form heraf små frikadeller, som skal hvile i 1½ time.

I en stegepande opvarmes ghee eller olie og frikadellerne steges 5-10 min. eller grilles til de er brune på begge sider.

Serveres med yoghurt, ris og grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20806 gange,
og udskrevet 450 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jens alexander  -  2020-08-28 05:01:57
hvor meget kardemomme skal man bruge om man ikke har frø

Wicky  -  2009-10-16 15:28:17
Mange retter som man kan få i Grækenland og Tyrkiet er de samme men hedder noget forskelligt.

  -  2008-10-21 20:21:02
er kofta tyrkisk??

ji  -  0000-00-00 00:00:00
jeg brugte stødt kardemomme, det blev alt for dominerende