Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















En australsk kraftkarl

En australsk kraftkarl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :





Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
 Olie
1 kvisttimian
1 fedhvidløg
10 blommer
0.5 tsk.sukker
1 aubergine
 
 Sauce:
 Olivenolie
1 pottebasilikum
1 lille bdt.persille
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Ingredienserne til sauce kommes i en blender og hakkes fint.

Auberginer og blommer skæres i grove tern og svitses i lidt olie hver for sig, til de er møre. Tilsæt evt. blommerne lidt sukker under stegningen. Holdes lune til servering.

Koteletterne grilles eller steges på en varm pande ca. 3 min på hver side. Tilsæt 1 kvist timian og 1 fed hvidløg under stegningen. Der krydres med salt og peber.

Koteletterne anrettes på tallerkner med sauce, aubergine og blommer. Et godt tilbehør er groft brød og små grillede eller smørstegte kartofler, krydret med frisk timian.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19952 gange,
og udskrevet 365 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu