Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudse steak med madagascapeber

Strudse steak med madagascapeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.strudse steak
 madagascapeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.dijon sennep
 salt
 smør til stegning


Tilbehør:
Serveres med råstegte kartofler og salat med æbler og en let sennepsdressing.
Opskrift:

Krydder hver steak med magagascapeber og steg dem i smør på panden i 4-7 min. på hver side.
Efter stegning pakkes kødet ind i stanniol, salt benyttes først ved servering.
Kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3.
Rør creme fraiche i og lad det simre lidt.
Lige inden servering, smages til med 1 spsk. dijon sennep.

Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6750 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu