Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Solbærrom – Solbær rom

Solbærrom – Solbær rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Solbærrom – Solbær rom, billede 4 Solbærrom – Solbær rom, billede 1 Solbærrom – Solbær rom, billede 2 Solbærrom – Solbær rom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.solbær
10 dl.rom
500 g.sukker
 
Opskrift:
Solbærrene knuses og drysses ned med sukkeret i store henkogningsglas, hvor rommen hældes over. De lukkes tæt med låg, gummiringe og klemmer og står i 3-4 uger, hvor de af og til rystes kraftigt.

Så sies likøren gennem et klæde og hældes på flasker, der proppes og lakkes og lagres.


Kvaset er dejligt til kager, desserter og konfekt, det skal bare puttes på glas og bindes godt til. Kan sødes mere efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 44021 gange,
og udskrevet 662 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-08-08 21:11:48
hvilken rom bruges der

Dorthe  -  2017-07-10 22:00:56
Giver denne portion en liter eller hvor meget cirka?

Dorthe  -  2017-07-10 21:58:00
Første gang jeg vil prøve at lave solbærrom. Kan man erstatte noget af rammen med noget andet så der ikke er så meget alkohol?

Charlotte  -  2014-10-23 16:30:37
Skal rommen varmes.

Ida Hjorth  -  2010-07-27 15:16:23
Nu er det jo stor forskel på rom :) Hvilken kan anbefales?

Preben lind  -  2009-11-14 21:08:08
kan man lave solbaerrom af solbaersaft ogrom???