Solbærrom – Solbær rom næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
10 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 23200 (5523 kcal)
KJ pr. Portion 23200 (5523 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Portion 2500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 927 KJ (220 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 27.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)