Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltede ribs

Råsyltede ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Råsyltede ribs, billede 4 Råsyltede ribs, billede 1 Råsyltede ribs, billede 2 Råsyltede ribs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Vandet koges med sukkeret og Atamonen.

De rengjorte ribs lægges i rene atamonskyllede krukker, og den afkølede lage hældes over.

Krukken bindes til.

Tips:

Kan serveres til kødretter og til desserter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 37502 gange,
og udskrevet 791 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7834 (1865 kcal)
KJ pr. Portion 7834 (1865 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Portion 1450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 540 KJ (128 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 29.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-07-14 23:55:39
Atamon mister sin virkning ved kogning...😳

  -  2018-07-09 18:07:46
Man koger ikke atamon!

  -  2014-07-24 13:35:50
Til orientering så mister atamon sin effekt ved 100 grader. Den skal derfor tilsættes sukkerlagerne efter kogning.

annelise  -  2014-07-22 14:33:14
Efter en uge i kælenderen kan jeg konstatere begyndende mug på de øverste bær. ER der noget at gøre, ud over at smide hele indholdet ud? Meget ærgerligt, og jeg troede egentlig ikke på, at det kunne lade sig gøre uden kogning at opbevare uden for køle/frys. Det ser desværre ud til at være tilfældet.

  -  2014-07-12 12:07:40
Atamon må aldrig koge

Anette  -  2013-07-15 13:15:21
Vi giver opskriften en lille sjat whisky til sidst, det giver en dejlig smag.

  -  2012-07-23 20:00:22
nu il jeg til at prøve den men er der nok hvis man halvere opsriften

  -  2010-08-04 20:54:33
Er super lækre at ha til vildt i løbet af vinteren

  -  2008-08-02 11:35:43
Gærer ribsene ikke med tiden?