Råsyltede ribs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 7834 (1865 kcal)
KJ pr. Portion 7834 (1865 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Portion 1450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 540 KJ (128 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 29.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)