Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jorbær Panna cotta

Jorbær Panna cotta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
450 g.friske jorbær
4.5 dl.fløde 18 %
120 g.sukker
1 stang vanilie
5 blade husblas
1.5 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 friske jorbær evt. dyppet i chokolade
 
 Pynt:
 citronmelisse
 chokolade stykker
 
Opskrift:
Skyl jorbærrene, dup dem tørre og fjern blomsten ved hjælp af en kniv. Blend jorbær,fløde,sukker og vaniliekorn til en glat masse . Smag til om der evt. skal mere sukker i.Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min. Bring piskefløden i kog i en lille kasserolle og tag den af varmen. Opløs husblassen i den varme fløde under omrøring og bland derpå fløden med jorbærmassen. Fordel Jorbærblandingen i små kopper eller ligne. Og lad desserten stå tildækket i køleskab i ca 4 timer.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21250 gange,
og udskrevet 565 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Larsen  -  2011-07-11 19:03:42
Brug 4½ dl creme fraise i stedet for 4½ dl fløde - så bliver det stift som det skal være.

Gurli.  -  2009-11-14 16:53:15
Jeg brugte 6 blade husblas, den var ikke tynd skal lige tages ud af fryseren 15 min. før serveringen.Den smager godt kom evt. flødeskum på.

Æblekind  -  2009-04-05 15:16:36
Er helt enig i at den smager dejligt, men at der også mangler husblas. Vil nok sige 4 blade mere. Min var noget tynd.

Pernille  -  2007-03-25 10:23:25
Jeg lavede den med frosne jordbær og da jeg ikke kunne finde noget fløde 18% blandede jeg piskefløde og kaffefløde. Den kunne godt have været lidt stivere, så måske et ekstra blad husblas ville gøre underværker. På toppen af panna cottaen lavede jeg jordbærgle af 2 dl Jordbær/hyldeblomst saftevand fra Grønnegården med 3½ blad husblas, det så fint ud og gæsterne var vilde med det!