friske jorbær evt. dyppet i chokolade friske jorbær evt. dyppet i chokolade
Pynt: Pynt:
citronmelisse citronmelisse
chokolade stykker chokolade stykker
Opskrift:
Skyl jorbærrene, dup dem tørre og fjern blomsten ved hjælp af en kniv. Blend jorbær,fløde,sukker og vaniliekorn til en glat masse . Smag til om der evt. skal mere sukker i.Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min. Bring piskefløden i kog i en lille kasserolle og tag den af varmen. Opløs husblassen i den varme fløde under omrøring og bland derpå fløden med jorbærmassen. Fordel Jorbærblandingen i små kopper eller ligne. Og lad desserten stå tildækket i køleskab i ca 4 timer.
Opskriften er vist 21250 gange, og udskrevet 565 gange.
Kommentarer
Larsen - 2011-07-11 19:03:42 Brug 4½ dl creme fraise i stedet for 4½ dl fløde - så bliver det stift som det skal være.
Gurli. - 2009-11-14 16:53:15 Jeg brugte 6 blade husblas, den var ikke tynd skal lige tages ud af fryseren 15 min. før serveringen.Den smager godt kom evt. flødeskum på.
Æblekind - 2009-04-05 15:16:36 Er helt enig i at den smager dejligt, men at der også mangler husblas. Vil nok sige 4 blade mere. Min var noget tynd.
Pernille - 2007-03-25 10:23:25 Jeg lavede den med frosne jordbær og da jeg ikke kunne finde noget fløde 18% blandede jeg piskefløde og kaffefløde. Den kunne godt have været lidt stivere, så måske et ekstra blad husblas ville gøre underværker. På toppen af panna cottaen lavede jeg jordbærgle af 2 dl Jordbær/hyldeblomst saftevand fra Grønnegården med 3½ blad husblas, det så fint ud og gæsterne var vilde med det!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider