Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteaks

Strudsesteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 strudsesteak’s á 100 g
50 g.mellemstore champignon
50 g.bacon
1 camembert eller revet ost
1 spsk.vermouth
250 g.kartoffel-rösti
 salt
 peber
 


Opskrift:

De 2 strudsesteak’s krydres med salt og peber og steges på panden (ca.. 2-3 min. på hver side) og anrettes derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir.

Champignon og bacon skæres i tynde skriver, steges på panden og hældes over de stegte steak’s.
Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

De færdige steak’s overhældes med vermouth-saucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8953 gange,
og udskrevet 261 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu