Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ovn pasta med skinke og porrer

Ovn pasta med skinke og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.pastaskruer
300 g.kogt skinke tern
500 g.rensede porrer i tynde skiver
200 g.Danbo
10 reven ost
3 dl.fromage frais maigre (Netto)
1.5 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
1 tsk.olie til at smøre fadet med
 
 Tilbehør:
 Grøn salat
 


Opskrift:
Pasta en koges efter anvisningen på pakken. Porerne koges i et par minutter. Fromage frais maigre røres med melet. Den revne ost, porrer og skinketern røres i fraisen med salt og peber. Herefter røres blandingen sammen med pastaen, og hældes i et smurt fad. Fadet sættes i en 200C varm ovnen i ca 20 minutter eller til retten er gylden. Serves med grøn salat
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20522 gange,
og udskrevet 410 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-07-05 17:46:47
Hvornår skal danbo'en i?

Orson_Welles  -  2010-01-12 19:02:36
Aromat er ikke krydderi - det består stort set af ren mononatriumglutaminat E-621, der bruges af fødevareindustrien som smagsforstærker i tvivlsomme færdigretter, suppeterninger og cigaretter.

  -  2009-11-23 11:54:51
Jeg har ikke lavet lige denne her pastaret, men har en selv der ligner meget - tilsætter altid krydderiet "Aromat" der giver en rigtig god smat til mange ting - kom evt. også ristede bacontern i - det smager altid godt :-)

pernille  -  2008-10-22 19:47:06
Jeg synes der var for mange pasta i, mængden kan godt reduceres. Mangler lidt smag.