Karrygryde med ris

Karrygryde med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Karrygryde med ris, billede 4 Karrygryde med ris, billede 1 Karrygryde med ris, billede 2 Karrygryde med ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkekød i tern
 olie
400 g.champignon
150 g.løg
400 g.grønsagsblanding
125 g.pølser i stykker
1 ds.tomatpuré
 salt
 karry
 
Opskrift:
Karryen svitses i olien, kødet tilsættes og brunes. De hakkede løg og skiveskårne champignoner tilsættes sammen med tomatpuréen. Retten småkoger i 45 minutter.

Grøntsager og pølser tilsættes, og retten smages til med salt og evt. mere karry.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 61731 gange,
og udskrevet 1859 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-14 14:00:39
Så er der købt ind til det alt frisk! skriver senere

  -   2010-03-12 22:10:12
Jeg forstår det ikke. Der står kun at der skal tomatpure i som væske - der er intet nævnt med vand eller bouillon. Hvordan kan man koge noget i 45 minutter uden at det brænder på når der kun er tomatpuré??

  -   2007-10-27 21:16:58
Når det nu er en karryret, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor meget karry der skal I?

  -   2007-04-25 00:22:56
Der er rigelig tid til at bruge friske grønsager.

  -   2007-02-06 14:27:50
Brugte en pakke coktailpølser, dem med skind, da det passede mængdemæsigt, grønsagerne brugte jeg en pose med frosne blandede grønsager.