Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skinketern i kokos og koriander

Skinketern i kokos og koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Skinketern i kokos og koriander, billede 4 Skinketern i kokos og koriander, billede 1 Skinketern i kokos og koriander, billede 2 Skinketern i kokos og koriander, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinketern, rå
0.5 Rød chilipeber
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Oystersauce Østerssauce er fremstillet af friske østers. Anvendes på samme måde som soja til grøntsager, kød og fiskeretter stegt i wok.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 bdt. Koriander. blade. friske
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:
Brun kød, finthakket chili og løg af. Tilsæt kokosmælk og oystersauce. Kog under låg i ca. 25 minutter.

Kort før servering vendes koriander i og der smages til med salt og peber.

Serveres med ris.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 42972 gange,
og udskrevet 969 gange.


Energi:
KJ total 10359 (2466 kcal)
KJ pr. Pers. 2589 (616 kcal)
Vægt ialt 2154 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 13.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Per  -  2009-02-15 15:56:10
Kødet skal koge noget længere tid hvis du ønsker det rigtigt mørt, omkring 1½ time i alt.