Bulgurkylling

Bulgurkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :
Bulgurkylling, billede 4 Bulgurkylling, billede 1 Bulgurkylling, billede 2 Bulgurkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor kylling
1 l.vand
10 peberkorn
2 tørrede grønne citroner eller saft af en citron
1 snittet løg
 
5 dl.bulgur
1 tsk.salt
 
2 løg i ringe
100 g.smør
1 tsk.paprika
 
Opskrift:
Kylling, peber, citronsaft, løg og vand koges i en gryde en time. Suppen sies. Benene fjernes og kyllingekødet skæres i mindre stykker.

Bulguren skylles og koges i suppen med kødet og salt i 10 minutter ved svag varme. Herefter slukkes for varmen, og der lægges et klæde under låget i 10 minutter.

Løgene steges gyldne i smør, paprika tilsættes.

Bulguren anrettes på et fad. Smør og løg hældes over. Serveres med tzatziki og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 55666 gange,
og udskrevet 950 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-16 18:18:46
Kan der venligst komme et billede af opskriften?

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt og er nemt at tilberede, dog kunne den blive bedre ved at tilføje ekstra krydderier, som ingefær og spidskommen