Skær aubergine og kartofler i tynde skiver.
Kom kartoffelskiver i en gryde kogende vand, tilsæt salt.
Læg aubergine i et dørslag eller sigte over gryden med kartofler.
Læg låg på og kog kartofler i 8 minutter.
Læg de afdryppede aubergine og kartofler i et smurt, ovnfast fad.
Hak løg og hvidløg og skær peberfrugterne i strimler.
Svits kød i olie 4-5 minutter.
Tilsæt løg og hvidløg og svits i 2 minutter.
Tilsæt peberfrugterne og steg i 2 minutter.
Tilsæt tomater, timian og muskatnød og småkog i 5 minutter.
Hæld kød-grønsagsblanding over aubergine og kartofler.
Bland yoghurt og æg med 1 tsk. salt, hæld det i fadet og drys med ost.
Bag ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.