Græsk aguke salet - Tzaziki

Græsk aguke salet - Tzaziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : Hjortsby

Indsendt :


Græsk aguke salet - Tzaziki, billede 4 Græsk aguke salet - Tzaziki, billede 1 Græsk aguke salet - Tzaziki, billede 2 Græsk aguke salet - Tzaziki, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 bægertotal yoghurt(den bedste græske)
1 agurk
2-3 dråberkoncentreret citronsaft
3-4 fedhvidløg
 peber
 
Opskrift:
Hæld bøtten med total yoghurt i en skål, kom de fede i og citronsaften, rør godt rund, og tilsæt lidt frisk kværnet peber og rør rundt. Skræl den grønne skal af agurken, riv den i en dyb tallerken, med den grove side, pres mest mulig saft ud af det revne agurk og kom det i yoghurten. Vend det sammen. Den bedste smag opnår du ved at lade skålen stå i køleskabet, med sølvpapir over i 2-3 timer. Tag skålen ud, hæld væden forsigtigt fra og rør godt rundt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tzaziki

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 39429 gange,
og udskrevet 1311 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

irene  -  2009-06-29 15:32:54
unaset hvad den hedder og hvor folk tror den er fra....... Så SMAGER den kanont godt..... og kan varmt anbefales

Pips  -  2009-05-31 07:06:21
Med den overskrift/titel er den jo komplet umulig at søge frem. Men da opskriften er ualmindelig kedelig, gør del vel ikke så meget.....

Jeanette  -  2008-08-06 17:41:09
Der mangler dild (masser af det) og så skal der hvidvinseddike i og ikke citron

  -  2008-01-16 17:07:18
opskriften er ikke kun fra Grækenland, men også fra Tyrkiet. den smager meget godt! (=

mig  -  0000-00-00 00:00:00
uhm...lækker

Bilge  -  0000-00-00 00:00:00
Denne salat er en tyrkisk specialitet, og hedder oprindeligt cacik. Smager super godt, men opskriften her er ikke så god. Bedre uden citronsaft og peber...