Tjerkesisk kylling

Tjerkesisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling
1 l.vand
 
 Valnøddesovs:
2 skiverfranskbrød
100 g.valnøddekerner
1 dl.kyllingefond
1 fedpresset hvidløg
 salt
 
1 spsk.solsikkeolie
0.5 tsk.paprika
 persille
 
Opskrift:
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker. Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde. Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sovs, der smages til med salt. Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og sovsen hældes over. Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten. Pyntes med persille.

Serveres til bulgur eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6410 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu