Rens mørbraden fri for sener.
Skær derefter mørbraden i skiver 4-5 cm tykke.
Drys salt og peber på skiverne og brun dem på panden.
Tag kødet af panden og svits løg, hvidløg og porre på panden.
Rør pikant osten ud i løget.
Hæld det hele i et ovnfast fad tilsæt rødvin, bouillon og peberfrugter.
Salt og peber tilsættes og fløden hældes hen over.
Sæt det i oven ved 170 grader C. alm. ovn i 15 min.
Rist champignonerne i panden og efter 15 min fordeles de hen over kødet og løget.
Herefter skal retten have yderlig 15 min.
Kan jævnes med maizena.
Servers med hvide kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 112323 gange, og udskrevet 2694 gange.
Energi:
KJ total 14344 (3415 kcal)
KJ pr. Pers. 3586 (853 kcal)
Vægt ialt 3723 gram
Vægt pr. Pers. 930 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 4.4 gram Kulhydrat 7.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
WPO - 2011-11-07 11:58:13 Rødvin uspec. betyder én eller anden uvilkårlig rødvin. Vælg efter smag og pengepung :-))
pernille - 2011-09-20 15:50:40 hvad er/betyder rødvin uspec. :o)
Alice - 0000-00-00 00:00:00 Vær opmærksom på, at holde noget rødvin tilbage ifht. opskriften. Kulør vil også hjælpe lidt, ellers er retten lilla!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider