Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad fad

Svinemørbrad fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :


Svinemørbrad fad, billede 4 Svinemørbrad fad, billede 1 Svinemørbrad fad, billede 2 Svinemørbrad fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 tsk. Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Timian, frisk
Oregano, frisk
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Rens mørbraden fri for sener. Skær derefter mørbraden i skiver 4-5 cm tykke. Drys salt og peber på skiverne og brun dem på panden.

Tag kødet af panden og svits løg, hvidløg og porre på panden. Rør pikant osten ud i løget. Hæld det hele i et ovnfast fad tilsæt rødvin, bouillon og peberfrugter. Salt og peber tilsættes og fløden hældes hen over. Sæt det i oven ved 170 grader C. alm. ovn i 15 min.

Rist champignonerne i panden og efter 15 min fordeles de hen over kødet og løget. Herefter skal retten have yderlig 15 min. Kan jævnes med maizena.

Servers med hvide kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 111744 gange,
og udskrevet 2686 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14344 (3415 kcal)
KJ pr. Pers. 3586 (853 kcal)
Vægt ialt 3723 gram
Vægt pr. Pers. 930 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

WPO  -  2011-11-07 11:58:13
Rødvin uspec. betyder én eller anden uvilkårlig rødvin. Vælg efter smag og pengepung :-))

pernille  -  2011-09-20 15:50:40
hvad er/betyder rødvin uspec. :o)

Alice  -  0000-00-00 00:00:00
Vær opmærksom på, at holde noget rødvin tilbage ifht. opskriften. Kulør vil også hjælpe lidt, ellers er retten lilla!!!