Çilbir

Çilbir, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
40 g.margarine
6 æg
6 store skiver toast
3 dl.yoghurt
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet peber
0.5 tsk.kommen
25 g.smeltet margarine
1 tsk.paprika
 
Opskrift:
Smelt de 40 g margarine på en stor stegepande, knus æggene over den. De steges til de ikke mere er flydende. I mellemtiden ristes toast-brødet og lægges på en serveringstallerken. 1 spejlæg lægges på hver skive brød. Yoghurten piskes sammen med salt, peber, kommen indtil den er cremet i konsistensen (dette kan evt. gøres et stykke tid i forvejen, og blandingen sættes i køleskabet). Hæld yoghurt-blandingen over æggene. Smelt yderli- gere 25 g margarine og bland det med paprika, og kom dette over æggene. Retten serveres umiddelbart herefter.





karakterer:
Opskriften er vist 10009 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu