Pizzasnegle fra borup
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : lunde Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand rør til gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. rør 3/4 af melet i med en grydeske. Tag dejen up på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. rul den udtil en firkantet plade (ca. 35x40 cm). Fyld: Rør tomatpure, salt og peber sammen. Smør blandingen på dejpladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost. Rul dejpladen fra den lange side til en roulade skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. skær den ud i 20 stykker. læg snelene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min. bag sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 18789 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (33 stemmer) |
|
Kommentarer rikke i vejle - 2008-07-06 14:17:46 cool opskrift men har en gennemtrængene smag med hensyn til salt og sådan men ellers er de gode nok... mille - 2007-07-11 12:55:11 hvor mange grader skal de bages i? og i hvor lang tid KHA - 2007-01-05 15:46:54 God opskrift. Nem at ændre på fyldet, med andre grønsager, krydderurter. Rigtig god grundopskrift. Tips: Prøv at sætte sneglene i muffinforme af papir. Så er de nemmere som fingermad og at transportere. Anonym - 2005-01-01 01:01:01 Okay, men der skal ikke være løg i, men istedet orogano åse - 2005-01-01 01:01:01 smager okay godt Britta - 2005-01-01 01:01:01 Skal de bages ved 200 grader? marc - 2005-01-01 01:01:01 den er god til børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne