Pizzasnegle fra borup

Pizzasnegle fra borup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lunde

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 tsk.groft salt
2 spsk.vindruekerneolie
500 g.pizzamel
 
 Fyld:
70 g.Tomatpure, koncentreret
0.25 tsk.groft salt
100 g.finthakket kogt skinke eller mere
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca.200 g)
1 lille finthakket løg(ca.50 g)
100 g.pizzaost
 
Opskrift:
Dej:
Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand rør til gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. rør 3/4 af melet i med en grydeske. Tag dejen up på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. rul den udtil en firkantet plade (ca. 35x40 cm).

Fyld:
Rør tomatpure, salt og peber sammen. Smør blandingen på dejpladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost. Rul dejpladen fra den lange side til en roulade skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. skær den ud i 20 stykker. læg snelene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min. bag sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzasnegle

karakterer:
Opskriften er vist 18256 gange,
og udskrevet 616 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

rikke i vejle  -  2008-07-06 14:17:46
cool opskrift men har en gennemtrængene smag med hensyn til salt og sådan men ellers er de gode nok...

mille  -  2007-07-11 12:55:11
hvor mange grader skal de bages i? og i hvor lang tid

KHA  -  2007-01-05 15:46:54
God opskrift. Nem at ændre på fyldet, med andre grønsager, krydderurter. Rigtig god grundopskrift. Tips: Prøv at sætte sneglene i muffinforme af papir. Så er de nemmere som fingermad og at transportere.

Anonym  -  0000-00-00 00:00:00
Okay, men der skal ikke være løg i, men istedet orogano

åse  -  0000-00-00 00:00:00
smager okay godt

Britta  -  0000-00-00 00:00:00
Skal de bages ved 200 grader?

marc  -  0000-00-00 00:00:00
den er god til børn