Sukkerfri koldskål (diabetes)

Sukkerfri koldskål (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
1 spsk.sukker
2 tsk.flydende sød svarende til 85 g sukker
1 vaniljestang
 
1 Citron, skal og saft heraf
1.5 l.kærnemælk
 
Opskrift:
Æggene piskes med sukker.
Vanillekærnerne skrabes ud af
vaniljestængerne og blandes i.

Sødemiddel tilsættes.
Kærnemælken tilsættes og suppen
smages til med citronskal og
saft.

Den serveres koldt med
kammerjunker til.

Tips:

Opskriften er ikke helt sukkerfri men ligger inden for det tilladte.

Der bør anvendes pasteuriserede æg





karakterer:
Opskriften er vist 35326 gange,
og udskrevet 565 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-29 00:21:12
Brug Stevia som sødemiddel i stedet for - 100% naturligt i stedet for de kunstige kemiske sødemidler - den flydende fra Original Stevia er klart den bedste og fås i Føtex.

  -   2011-06-18 17:30:39
god opskrift men drop sukkeret og put i stedet en blendet banan eller en håndfuld blendet jordbær i det er så godt

  -   2011-05-11 22:27:05
sukrin findes som sukker og flormelis fra netspiren, den er god for tænder, blodsukker, og kalorier,da det er naturligt og findes i alt slags frugt ((bananskiver i koldskålen)

  -   2009-10-29 15:05:51
Birkesød er xylitol, som er en sukkeralkohol. Diabetikere må max. få 10 g sukkeralkoholer pr. dag, så det er ikke en god ide at anvende birkesød. Og det er da tåbeligt at putte sukker i når der er tilsat sødemiddel.

  -   2008-07-21 12:35:58
enorm sukkerfri...

  -   2008-07-09 22:55:22
Man kan også bruge Birkesød fra helsebutikkerne

  -   2005-01-01 01:01:01
der behøver da ikke sukker i