Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildsvinepølser med svampesalsa

Vildsvinepølser med svampesalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 pølser af vildsvinekød
 
 Salsa
450 g.karljohansvampe
1 løg skåret i 1½ cm. tykke skiver
 olie til pensling
6 blommetomater flåede befriet for kerner og hakkede
2 spsk.hakket frisk merian
1 spsk.balsamiocoeddike
2 spsk.ekstra jomfruolivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør
 Polenta
 


Opskrift:
Begynd med salsaen.
Pensl svampene og løgskiverne overalt med olie. Grill dem direkte over middel varme i 10-12 minutter, til de er møre og netop har fået farve. Vend dem en gang under stegningen. Lad svampe og løg køle af.

Hak svampe og løg groft og kom det i en skål. Kom hakket tomat og merian i og vend det godt sammen. Tilsæt eddike, olivenolie og rigeligt salt og peber og vend det igen. Sæt svampeblandingen til side, til den skal bruges, men ikke i køleskabet, da det svækker smagen.

Pensl pølserne let med olie og grill dem over indirekte middel varme i 15-20 minutter. Vend dem en gang under stegningen.

Server med en skefuld salsa og grillstegte svampe og blød polenta til.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9528 gange,
og udskrevet 89 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu