Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Honning og sennepspølser med løgbåde

Honning og sennepspølser med løgbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 fedknust hvidløg
1 citron kun saften
3 spsk.grov sennep
3 spsk.flydende honning
1 tsk.chilipulver
2 store løg
12 store pølser af svinekød
 olie til pensling
 


Opskrift:

Kom hvidløg, citronsaft, sennep, honning og chili i en skål og rør det godt sammen.

Skær løgene i halve gennem rod og spids, så lagene stadig ligger uden på hinanden. Skær halvdelene i kvarte. Skær de kvarte løg i 2-3 både hver og sørg for at de ikke går fra hinanden. Sæt løgbådene på 2-3 lange spid.

Pensl pølserne og løgbådene på alle sider med senneps- og honningblandingen. Pensl pølser og løgspid med olie og læg dem midt på stegeristen. Grille dem indirekte over middel varme i 6 minutter. Vend både pølser og spid og grill dem i yderligere 12 minutter, til pølser og løg er møre.

Læg pølserne på et stort fad og træk en gaffel ned langs spidene for at få løgbådene fri. Bland løgbådene og pølserne og server dem varme med håndskårne fritter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu