Snasket Brunsviger

Snasket Brunsviger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nia Nadine Jardeau

Indsendt :      Red :
Snasket Brunsviger, billede 4 Snasket Brunsviger, billede 1 Snasket Brunsviger, billede 2 Snasket Brunsviger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
40 gram Gær, frisk
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
375 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Evt. Pynt:
  Glasur
   
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt derefter margarine, æg og sukker. Tilsæt mel, til dejen slipper. Stil dejen til hævning under et fugtigt klæde ca 30 minutter.

Smør en bradepande godt og fordel dejen heri. Lav huller i dejen med fingerne (til fyldet). Smelt farin og margarine og rør det sammen og fordel det over dejen.

Bages ved 200 grader C ca. 20 minutter.

Tips:

Dejen skal være ret klistret.





karakterer:
Opskriften er vist 51515 gange,
og udskrevet 1201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (99 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21978 (5232 kcal)
KJ pr. Portion 21978 (5232 kcal)
Vægt ialt 1571 gram
Vægt pr. Portion 1571 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1399 KJ (333 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 48.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-19 22:17:50
Super god , men jeg kan ikke huske hvad størrelse er bradepande jeg brugte ?

  -   2014-11-15 07:36:54
Den var bedre end den jeg laver

  -   2014-06-17 08:18:23
Vi brugte den store bradepande fra ovnen.

  -   2014-02-12 10:27:49
Er efterhånden blevet til min yndlingskage. Hele min klasse elsker den, og de plager mig jævnligt om at bage den endnu engang. Selv min fynske lærer mener, at den er bedre end hans mor. Så kun ++++ herfra.

  -   2012-12-18 19:15:26
kan man sætte dejen i køleskabet og bage den dagen efter?

  -   2012-06-09 23:20:03
Jeg gangede fyldet med halvanden, fordi jeg altid synes, der er for lidt af det. Det var IKKE nogen god ide med denne opskrift - der er nok fyld :-)

  -   2010-08-16 17:21:52
Vi har lige bagt seks styk af denne kage til et stort FDF møde, dejlig nem og lave og velsmagende.

  -   2009-05-22 14:21:09
Det her er en super duper opskrift. Jeg har bare bagt den helt vildt mange gange og er ikke blevet træt af den. Alle jeg kender elsker den.

  -   2008-06-10 14:43:15
det er en af verdens bedste brunsvigere dejlig snasket og bliver ikke så hurtigt tør. Den var et kæmpe hit hos alle

  -   2007-09-18 20:11:03
meget nem og god

  -   2007-03-17 13:12:19
den er bare nem og super duber.. mums mums

  -   2005-01-01 01:01:01
hmmm... MEGET klisteret vat dejen efter at have fået de 450 g mel, ikke en jeg vil bage igen... så god er den heller ikke

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
Total godt Brunsviger, så snasket syntes jeg ikke den var.. men rigtig rigtig go' :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig skidt kage hæver ikke så

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne kage er virkelig lækker og kan varmt anbefales.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den kommer jeg til at bage rigtig, rigtig mange gange. skøøøøøn.

  -   2005-01-01 01:01:01
Vil gerne bage brunsviger, hvor mange er denne opskrift til???

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk kage, alle elsker den.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig klistret, men verdens bedste brunsviger