Snasket Brunsviger næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
40 gram Gær, frisk
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
375 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Evt. Pynt:
  Glasur
   
Energi:
KJ total 21978 (5232 kcal)
KJ pr. Portion 21978 (5232 kcal)
Vægt ialt 1571 gram
Vægt pr. Portion 1571 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1399 KJ (333 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 48.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)