Sommerens svinekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Gnid koteletterne på begge sider med olivenolie. Hak rosmarinen fint og bland den med oregano i en lille tallerken. Vend koteletterne i urteblandingen og lad dem stå ved stuetemperatur i 2 timer, derefter i køleskabet i 4 timer.
Klargør en grill. Grill koteletterne ca. 8-10 cm fra grillene i 5 min. på hver side. Drys koteletterne med salt og peber og servér straks. |
|
Opskriften er vist 14436 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne