Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Basilikummarinerede koteletter

Basilikummarinerede koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 spsk.smør
 køkkensalt
 sukker
5 tomater
 
 Marinade:
2 spsk.balsamico vineddike
4 spsk.olie
3 spsk.frisk basilikum
1 kvistfrisk timian
 peber
 


Opskrift:
Bank koteletterne let ud. Hak basilikum og timian meget fint og pisk urterne sammen med olie og vinedddike. Hæld marinaden over koteletterne. Vend kødet af og til og lad det stå koldt og tildækket i 3-4 timer.

Brun smøret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. Hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker, og giv det et hurtigt opkog. Servér tomaterne ved siden af koteletterne.

Tilbehør:
Små kartofler vendt i timian vil være godt som tilbehør. Marinaden skal koges op før servering, pga.den rå kødsaft fra koteletterne.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18522 gange,
og udskrevet 479 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Italien/tilrettet  -  2008-09-13 10:43:58
Brug rørsukker i stedet for alm. sukker. tilsæt 2 fed presset hvidløg til marinaden. Serveres med pasta og saucen drysses med parmesan i bunden af et fad og koteletterne øverst drysset med basilikum.

Camilla  -  2007-10-03 15:25:08
Det smager rigtig skønt, specielt tomaterne laver jeg nu til alt muligt andet også. Dog pas på med varmen på panden da det hurtigt bliver sort.