Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panerede nakkekoteletter

Panerede nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.rasp
2 spsk.vand
 bordsalt
 peber
4 nakkekoteletter
1 æg
20 g.smør
 


Opskrift:
Bland rasp, vand, salt og peber i en skål. Vend koteletterne i sammenpisket æg og derefter i raspblandingen. Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.

Serveres evt. med ovnkartofler og krydret blomkål
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20528 gange,
og udskrevet 249 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu