Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kotelet og broccoli i fløde-/ostesauce

Kotelet og broccoli i fløde-/ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svine nakkekoteletter
1 broccoli (eller blomkål)
5 dl.fløde 38 %
 lidtmargarine (til bruning af koteletterne)
1 lille pakke reven mozarella-ost
 


Opskrift:
Koteletterne brunes lyse på panden i margarinen. Broccolien deles i buketter og koges i 3-4 min. Koteletterne lægges i et ovnfast fad. saucen laves på panden af margarinen og fløden. Når fløden er meget varm hældes osten i, så saucen jævner. Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i 20-30 min. Server med brød og evt. salat.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11816 gange,
og udskrevet 238 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christine  -  2015-02-24 16:48:29
Der står 4 portioner, ikke 4 personer

Per  -  2008-03-09 11:20:30
Ja jeg ville også mene der skal mere til, jeg plejer at beregne 4-5 koteletter til 4

vivi  -  2008-03-08 13:29:34
Øh, 2 koteletter til 4?