Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nakkekoteletter med basilikum og ost

Nakkekoteletter med basilikum og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 nakkekoteletter
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 løg
2 spsk.reven jarlsberg-ost
2 tomater
 basilikum
1 dl.bouillon
 


Opskrift:
Brun koteletterne raskt på begge sider. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fat. Rens løget, skær det i tynde ringer og læg dem et par minutter i letsaltet vand. Lad løgringene dryppe av og fordel dem over koteletterne. Drys reven ost over. Del tomaterne i to, drys basilikum over og set dem i fadet ved siden av koteletterne. Hæld bouillon i fadet og sæt det i varm ovn, 250 grader C i ca. 20 minutter, til koteletterne er stegt og osten gylden. Server koteletterne med kogte kartofler til.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10198 gange,
og udskrevet 309 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2010-01-18 16:33:34
Kan i anbefale en sauce dertil?

F. Seerup  -  2009-05-06 18:36:33
Jeg anvendte flødeost naturel og timian,(havde ikke de foreskrevne ingredienser). Men retten blev fantastisk velsmagende, kan varmt anbefales!