Nakkekoteletter Riviera

Nakkekoteletter Riviera, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 nakkekoteletter
 olivenolie
 salt
 peber
2 dl.bouillon
1 finhakket løg
1 dl.rødvin eller vand
1 spsk.hvedemel
1 spsk.fransk sennep
 paprikapulver
 persille
 
Opskrift:
Tør koteletterne og brun dem på begge sider. Drys salt og peber over. Hæld bouillon over og la dem snurre til de er møre. Tag koteletterne op og hold dem varme. Hæld finhakket løg i skyen sammen med hvedemel som er rørt ud i rødvin eller vand. Kok det op og smag saucen til med sennep og paprikapulver. Drys persille over koteletterne og server dem med pommes frites og saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 10523 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu