Nakkekoteletter Riviera
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Tør koteletterne og brun dem på begge sider.
Drys salt og peber over.
Hæld bouillon over og la dem snurre til de er møre.
Tag koteletterne op og hold dem varme.
Hæld finhakket løg i skyen sammen med hvedemel som er rørt ud i rødvin eller vand.
Kok det op og smag saucen til med sennep og paprikapulver.
Drys persille over koteletterne og server dem med pommes frites og saucen til.
|
|
Opskriften er vist 10523 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne