Nakkekoteletter med ristede svampe og brombær sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret på panden. Drys nakkekoteletterne med salt og peber og steg dem ved middel varme ca. 4-5 min. på hver side til de er gennemstegte.
Svampene renses og skæres evt. i mindre stykker. Damp dem fri for væde på en tør pande ved god varme. Løg og smør tilsættes og svampene ristes et par minutter. Smag til med salt og peber, og drys evt. med lidt hakket persille. Til saucen hakkes skalotteløget fint og svitses i smør på panden. Brombærrene tilsættes og koges til de safter. Vinen tilsættes og blandingen koges ind til halv mængde. Bouillon hældes ved og koger med et par minutter. Tilsæt evt. også lidt sky fra kødet eller væde fra svampene. Smag til med salt, peber og ribsgelé, og jævn evt. saucen med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand. Serveres med halve kartofler bagt i ovnen med havsalt og timian. |
|
Opskriften er vist 14176 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne