Skær kartoflerne i grove stykker og løgene i både. Bland kartofler og løg med rosmarin, og læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med hvidløg og chorizo i skiver. Dryp med olivenolie og krydr med citronsaft, salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 150°C i ca. 20 minutter, til kartoflerne er halvmøre.
Brun koteletterne ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Læg koteletterne ved kartoflerne og steg endnu ca. 25 minutter. Hak citronskal, persilleblade og skalotteløg fint. Drys gremolataen over koteletterne og kartoflerne og server med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9449 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
Mette L. - 2012-09-13 12:21:12 Pepperoni kan også sagtens bruges :o)
Mette L. - 2012-07-18 05:50:30 Den lækreste opskrift på nakkekoteletter jeg nogensinde har smagt, Virkelig en hit'ter...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider